Trainingen

overzicht

Onze trainingen

De post HBO trainingen voor Microsoft .NET van Reflection IT zijn van hoog niveau, specialistisch en altijd actueel. We ontwikkelen en geven ze al sinds 2001, in Nederland en in België. Tijdens de training krijgt u veel praktijkvoorbeelden, codevoorbeelden en demo's te zien. Die demo's kunt u ook na de training gebruiken, om zelf door te ontwikkelen of als startpunt voor een nieuwe toepassing. Opgaven zorgen ervoor dat u de lesstof meteen in de praktijk leert toepassen.

Na een goed gesprek vooraf krijgt u van ons een duidelijk opleidingsadvies met een heldere prijsopgave. Alle trainingen kunnen op maat gemaakt worden door bijvoorbeeld de inhoud te combineren met andere trainingen of door juist een onderwerp te laten vervallen. Hiermee kunnen we effectief maatwerk leveren afgestemd op uw wensen en ervaring.

De trainingen bieden we aan als in-company training bij u op locatie of als small-group training bij ons op kantoor.
De trainingstijden zijn van 9.00 - 16.00 uur of van 13.00 - 20.00 uur (meerprijs). In overleg kunnen trainingstijden aangepast worden.

Remote Trainingen

Vanwege het Coronavirus bieden we al onze trainingen nu remote aan.

Denk aan de ander en denk aan jezelf. Dat is waar we in deze tijd voor staan, maar dat betekent niet dat er geen trainingen gevolgd kunnen worden.

Daarom hebben wij als alternatief al onze trainingen veranderd naar remote trainingen. Deelnemers kunnen vanuit thuis met een interactieve verbinding de training samen met hun collega’s volgen, vragen stellen en opgaven maken. Natuurlijk is een hands-on training fijner en gezelliger maar dit is een prachtige oplossing en online kunnen er ook groepsdiscussies gehouden worden. Totdat er weer groen licht komt van de regering hanteren wij deze vorm van training.

Juist nu het niet mogelijk is om naar het werk te gaan, is dit misschien een uitstekende periode om up to date te blijven door een remote training bij ons te volgen, met dezelfde kwaliteit als u van ons gewend bent. Laten we van de nood een deugd maken door “verloren” tijd te benutten voor de ontwikkeling van developers.

Wil je weten hoe dit werkt en wat we kunnen bieden?
Bel ons voor de mogelijkheden: +31 (0)493-688810 of mail naar training@reflectionit.nl

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Bij een in-company training komt onze docent bij u op locatie de training verzorgen voor maximaal 15 deelnemers van uw organisatie. U zorgt voor een geschikte trainingsruimte met beamer/TV, laptops met benodigde software voor de deelnemers, internet en catering.

Small-group training

Bij een small-group training vindt de training plaats in ons kantoor in Asten. In onze eigen trainingsruimte kunnen wij de trainingen verzorgen voor 1 tot maximaal 4 deelnemers, mogelijk van verschillende organisaties. Tijdens de training zal er voor u een heerlijke lunch geserveerd worden waarbij wij aan alle dieetwensen kunnen voldoen. Ook bij 1 deelnemer gaat de training door.

Ons lesmateriaal

Wat Reflection IT bijzonder maakt, is ons lesmateriaal. Dat ontwikkelen we zelf. Het standaard Microsoft Official Curriculum (MOC) dat veel opleiders gebruiken, vinden we namelijk te beperkt. We passen ons lesmateriaal voor en na een training steeds aan. Want iedere opleidingsvraag is weer anders en iedere training levert nieuwe inzichten op. Die verwerken we meteen. Net als alle ontwikkelingen in softwaretechnologieën en toepassingen daarvan. We maken ons materiaal in het Engels en geven er in het Nederlands of Engels uitleg bij. Als cursist krijgt u natuurlijk het materiaal in PDF vorm mee naar huis. En indien gewenst een certificaat van deelname.

Onze docenten en trainingen

Onze docenten zijn vakkundige trainers én inhoudelijk sterk omdat ze ook developer zijn. Ze kennen de actuele ontwikkelingen en veranderingen en delen die kennis graag. Ze besteden zowel aandacht aan de werking van het product als de concepten die erachter zitten.

Integratie na de training

Omdat het echte leren en toepassen pas begint op de eigen werkplek, kunt u ook na de training nog met vragen bij onze docenten terecht. Stuur hen gerust een mail.

Zo zorgt Reflection IT voor de beste integratie van nieuwe kennis in uw praktijk.

Veel tevreden klanten

Reflection IT heeft veel tevreden klanten. Daar zijn we trots op. Wilt u weten wie dat zijn? Kijk dan eens op onze referentiepagina.

Contact

Wilt u meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden?

Bel ons: +31 (0)493-688810

Mail ons: training@reflectionit.nl