Python Basis training

 • Duur: 4 dagen
 • Vanaf € 1.200,- (ex BTW) per deelnemer

Python Basistraining

Python is de laatste jaren de bekendste en meest verspreide programmeertaal in de wereld geworden en is overal te vinden. Op je laptop, in Raspberry Pi en op webservers. De taal is zelfs voor beginnende programmeurs verassend makkelijk te begrijpen en leren. De cursisten zijn zonder voorkennis na vier dagen in staat om zelfstandig programma's zoals todo-lijsten en adresboeken te schrijven. Ze weten waar Python wordt ingezet en hoe ze meer informatie kunnen vinden om met de taal verder aan de slag te gaan.

Inhoud

 • Introduction: Wat is Python en waar wordt het ingezet? Python enhancement proposals.
 • Datatypes and Variables: Python gebruikt getallen, text en datums om programma's te maken. Deze waarden kunnen opgeslagen worden in variabelen.
 • Lists and Loops: Lijsten zijn overal. Python heeft een aantal lijst-typen die allemaal een verschillende toepassing hebben.
 • Expressions and Conditions: Een basismechanisme van elke programmeertaal is de mogelijkheid om de computer vragen te stellen en op basis van het antwoord te beslissen welke code moet worden uitgevoerd.
 • Functions: Om repeterende code te voorkomen, kunnen we functies definiëren. Functies hebben input en output, kunnen resutaten berekenen en worden ook gebruikt om code die bij elkaar hoort te bundelen.
 • Organise code with modules and libraries: Programma's groeien en we moeten de dingen overzichtelijk houden. Code kan worden opgedeeld in modules en Python beschikt ook over een groot aantal ingebouwde modules en modules die op het internet gevonden kunnen worden.
 • IO: Programma's hebben vooral zin als ze ook met de omgeving kunnen communiceren. Data kan worden opgeslagen op de harde schijf. Hierbij kunnen ook fouten optreden die we moeten afhandelen.

Gewenste voorkennis

Er is geen voorkennis nodig.

4 intensieve dagen

De training is in te plannen in onderling overleg. Doorgaans plannen we 1 à 2 trainingsdagen per week. Een normale trainingsdag is van 9:00 tot 16:00 uur. Een middag-avond training van 13:00 tot 20:00 uur is ook mogelijk (€ 100,-per dag meerprijs). In overleg kunnen trainingstijden aangepast worden.

In-Company training

Een In-Company (in-house) training wordt gegeven op uw locatie in Nederland of België. De deelnemers brengen zelf een laptop mee.

Een Virtual Classroom verzorgen wij met Microsoft Teams.

Aantal
deelnemers
Prijs per deelnemer
(afgerond)
Prijs bij dit
aantal deelnemers
3 € 2.413,- € 7.240,-
4 € 1.980,- € 7.920,-
5 € 1.720,- € 8.600,-
6 € 1.547,- € 9.280,-
7 € 1.423,- € 9.960,-
8 € 1.330,- € 10.640,-
9 € 1.258,- € 11.320,-
10 € 1.200,- € 12.000,-
11 € 1.200,- € 13.200,-
12 € 1.200,- € 14.400,-

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW.
Bij een training op uw locatie worden hiernaast ook reiskosten in rekening gebracht. Toeslag middag-avond training: € 100,- per dag.

Het door u beschikbaar gestelde lokaal dient te beschikken over een HD-beamer/TV met een minimale resolutie van 1920 x 1080 en een internetverbinding.

Small-Group training

Bij een Small-Group training komen de deelnemers naar ons kantoor in Asten en brengen een eigen laptop mee. Indien u niet beschikt over een laptop kunnen wij deze tijdens de training voor u beschikbaar stellen tegen een meerprijs van € 50,- per laptop. De training is inclusief lunch.

Aantal
deelnemers
Prijs per deelnemer
(afgerond)
Prijs bij dit
aantal deelnemers
1 € 2.600,- € 2.600,-
2 € 2.400,- € 4.800,-
3 € 2.200,- € 6.600,-

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Taal

De training wordt gegeven in het Nederlands (Dutch) of Engels (English), het lesmateriaal is altijd Engelstalig.

Benodigde software

Op de computer/laptop van de deelnemers moet Python 3 of hoger geïnstalleerd zijn. Ook een code editor zoals Atom of Visual Studio Code is aanbevolen.

Maatwerk

Deze training kan op maat gemaakt worden door bijvoorbeeld de inhoud te combineren met andere trainingen of door juist een onderwerp te laten vervallen.

Bij maatwerk worden de specifieke opleidingsvraag, de voorkennis en de leerdoelen besproken. Hiervoor kijgt u een gedegen opleidingsadvies om de beoogde leerdoelen efficiënt en effectief te behalen. In overleg met u wordt de inhoud en het aantal dagen van de maatwerktraining bepaald.

Proud of our customers

 • Actemium
 • ASML
 • Besi
 • Maastricht University
 • Microsoft
 • Promexx
 • Sioux
 • Topic
 • Topicus

Get in touch

Met dit formulier kunt u informatie over een In-Company of Small-Group training aanvragen. U kunt in het bericht aangeven welke training u wilt, voor hoeveel personen, wanneer deze verzorgd moet worden en op welke locatie. Wij nemen vervolgens contact met u op.

U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer +31 (0)493-688810 of per mail training@reflectionit.nl.